Zoeken naar Winehouse

Winehouse

amy winehouse canvas.be. canvas. VRTNU. Facebook. Twitter. Instagram. canvas. CIM. Uit in Vlaanderen. VRTNU. VRTNU. VRTNU.
deel deze pagina. F delen op facebook T delen op twitter. kopieer deze url om te delen. Het kopieren is niet gelukt. Probeer het manueel. de ideale wereld. canvas nieuwsbrief inschrijven. volg ons Canvas. heb je een vraag? bezoek de vrt.
Tentoonstelling. Amy Winehouse, een familieportret Stad Brussel.
Amy Winehouse, een familieportret. Amy Winehouse, een familieportret. Dit evenement is al voorbij. Van 10 mei tot en met 16 september 2018 in het Joods Museum van België. Amy Winehouse, een familieportret geeft een ruime blik op het leven van een unieke zangeres.
Amy Winehouse 27 overleden muziek De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Winehouse brak in 2006 wereldwijd door met Back To Black, waarop ze haar warme en doorleefde stem aan retrosoul leende en ook verraste met sterke nummers als Love Is A Losing Game, Tears Dry On Their Own en de megahit Rehab.
Amy Winehouse: A Family Portrait Joods Cultureel Kwartier.
De familie Winehouse stelde daartoe Amy's' persoonlijke bezittingen ter beschikking die dankzij de door Alex geschreven teksten tot intieme voorwerpen worden: foto's' van haar jeugd, een videoclip van een schooloptreden, haar tapschoenen en lievelingsgitaar, haar platencollectie en verschillende tijdens concerten gedragen jurken.
Amy Winehouse Een familieportret 10 mei 16 september 2018 Musée Juif de Belgique Joods Museum van België.
Amy Winehouse Een familieportret 10 mei 16 september 2018. Amy Winehouse Een familieportret 10 mei 16 september 2018. Amy Winehouse Een familieportret 10 mei 16 september 2018. Amy Winehouse, een familieportret geeft een ruime blik van het leven van een unieke zangeres.
Toen Amy nog een vrolijk Joods meisje was De Tijd.
Amy Winehouse in 2004, bij haar thuis in Londen. CAMERA PRESS/Mark Okoh. Amy Winehouse was meer dan een veel te jong gestorven zangeres met een grote hang naar zelfdestructie en verslavingen. Een expo in Brussel vertelt een ander verhaal: dat van een Joods meisje uit Londen.
Hologram Amy Winehouse drie jaar op wereldtournee De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook
De makers willen er drie jaar mee op wereldtournee. Het hologram wordt geprojecteerd op het podium voor een livegroep, terwijl een band met originele opnames van Winehouse meeloopt. De opbrengst van de tournee gaat volledig naar de Amy Winehouse Foundation.
Amy Winehouse: een familie-portret.
Amy Winehouse: een familie-portret. Geschreven door Redactie Jazzism. Beoordeel dit item. Amy Winehouse, Adele, Ray Charles, Dinah Washington, Frank Sinatra., Ze was dan wel beroemd, maar Amy Im no good Winehouse stond niet in het middelpunt van haar familie. Dat gold voor niemand, meent haar broer Alex.
Amy Winehouse NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-round. facebook. flickr. hammer. headphones. ic
Net als Rehab is het nummer een mix van jazz en rb. Naast het soulvolle stemgeluid van de jonge Britse zangeres is ook de tekst van het nummer, waarin Amy Winehouse haar boosheid op zichzelf etaleert, zeer de moeite waard.
Amy Winehouse Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Lijst van artikels. Stranger Things: Amy Winehouse in Brussel. Tag: Amy Winehouse. Gone but not forgotten: Amy Winehouse. Tag: Amy Winehouse. Volg ons op. Schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Elke week de hoogtepunten van Radio 1 in je mailbox?
Humo sprak met Amy Winehouse: I'm' a depressed drunk, het is erg gevaarlijk voor me om me slecht te voelen, want dan ga ik drinken Humo: The Wild Site.
Na drie jaar stilte slaat ze terug met Back To Black: badend in een vette vintage Motown-sound zingt Winehouse, in het echt blanker dan blank maar qua stemgeluid zwarter dan zwart, over haar dagdagelijkse besognes. We ontmoeten Amy Winehouse in de kantoren van Universal in Londen.
Amy Winehouse: slachtoffer van haar eigen succes Het Nieuwsblad.
Vanaf de release van de plaat mat Amy Winehouse zich een opvallende nieuwe look aan: weinig kleren, veel zwarte eyeliner en een kapsel om u tegen te zeggen. Tijdens de opnames ervan, toen haar grootmoeder was gestorven, viel veel van haar naasten op dat het slecht ging met Winehouse.

Contacteer ons

++ aimee ++
++ meisjesnaam ++
++ amys ++
++ Amy ++
++ Winehouse ++
++ Amy's ++
++ Rehab ++
++ schutte ++
++ Poehler ++
++ ogene ++
++ amysoft ++
++ Dombroski ++