Meer resultaten voor OG3NE

OG3NE

OG3NE boeken bij LB-Entertainment!
Wilt u een optreden van OG3NE Ogene boeken? LB Entertainment is het boekingsbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van OG3NE Ogene. Wilt u nu meteen OG3NE Ogene boeken?
og3ne Hotel Zuiderduin.
Op zaterdag 3 maart 2018 vindt in de evenementenzaal van het hotel een fantastische dinnershow plaats.: Succestournee OG3NE Three Times a Lady. OG3NE wint in 2014 als eerste groep ter wereld The Voice! Sinds hun deelname schrijven deze muzikale zussen hit na hit op hun naam.
OG3NE zingt over het missen van dierbaren met kerst RTL Late Night met Twan Huys.
Op 15 december begint OG3NE aan een reeks van tien uitverkochte kerstconcerten in het sprookjesachtige Kurhaus in Scheveningen. Ter gelegenheid van OG3NE A Magical Christmas in Concert releasen Lisa, Amy en Shelley vandaag een nieuwe kerstsingle getiteld Alles Is Nog Hier.
OG3NE op Apple Music.
De zussen Lisa, Amy en Shelley vertegenwoordigden in 2007 Nederland op het Junior Eurovisiesongfestival met het lied Adem in, adem uit. Daarna kregen de tienerzangeressen een platencontract. Met producer Tjeerd Oosterhuis brachten ze hun debuutalbum 300% 2008 uit, gevolgd door Sweet 16 in 2011.
OG3NE KIDS TOP 20.
Met een ijzersterke uitvoering van het lied Lights and Shadows heeft OG3NE zich geplaatst voor de finale van het EurovisiesongfestivalDe drie. OG3NE IS DOOR! Met een ijzersterke uitvoering van het lied Lights and Shadows heeft OG3NE zich geplaatst voor de finale van het Eurovisiesongfestival!
OG3NE Succestournee Three Times a Lady Impact Entertainment.
OG3NE Succestournee Three Times a Lady. OG3NE wint in 2014 als eerste groep ter wereld The Voice. Sinds hun deelname aan de populaire show schrijven de muzikale zussen hit na hit op hun naam. Na een uitverkochte theatertournee in 16/17 is OG3NE in 17/18 terug met de succestournee van Three Times A Lady!
Teruglezen: Portugal wint Songfestival 2017, OG3NE elfde NRC.
Het Eurovisie Songfestival 2017 is gewonnen door Portugal. Salvador Sobral won met Amar Pelos Dois. Voor Nederland eindigde OG3NE als elfde. Updates door onder andere Romy van der Poel vanuit het perscentrum in Oekraïne. Lees ook deze artikelen. NRC Kerstactie 2017.
OG3NE RTL Nieuws.
RTL Boulevard OG3NE viert kerst met vader en nieuwe vriendin. RTL Boulevard Wat is jouw favoriete Nederlandse kersthit van 2018? RTL Boulevard Meiden van OG3NE eren moeder op nieuwe kerstsingle. RTL Boulevard OG3NE duikt voor de tweede keer het theater in.
OG3NE 25 sep Theater De Lievekamp.
In het theaterseizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE weer terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee Three Times a Lady wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang.
OG3NE Artiesten Radio 538.
Cornald Maas: Italië gaat het Songfestival met vlag en wimpel winnen. De Coen en Sander Show. Video: Dit vinden andere Songfestival-deelnemers van OG3NE. De Coen en Sander Show. Zo wint OG3NE het Songfestival! Deze acts denken O'G3NE' te verslaan op het Eurovisie Songfestival.
OG3NE @og3ne Instagram-foto's' en video's.'
Officieel verkooppunt Ticketpoint OG3NE A Magical Christmas in Concert.
Voor bezoekers van A Magical Christmas in Concert is er de mogelijkheid om te overnachten voor een speciaal OG3NE tarief met promotiecode OG3NE. Uw kamer bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus is al te boeken vanaf 13400. Discover A World of Luxury by the Sea!

Contacteer ons

++ OG3NE ++
++ amy macdonald ++
++ watersystems ++
++ Edmondson ++
++ jacob damkani ++
++ amt transport ++
++ amy a team ++
++ the sting man ++
++ Winehouse's ++
++ excel ++
++ VBA ++